Skip to main content

De ervaring dat we zo'n wijsheid en kracht hebben die al in ons zelf zit heb ik hier ervaren. Het heeft me een veilig begin gegeven voor het pad dat ik nu durf te bewandelen. En ook voel ik dat als ik toch weer verdwaal dat ik weet waar ik mijn kracht kan (terug)vinden. Dank Berteld voor je liefdevolle aandacht en wijsheid vanuit je positieve energie!

Jacobijn

Sinds ik met de Vallei training ben gestart merk ik dat ik meer lef krijg! Ik sta soms verbaasd over hoe ik durf te blijven staan, waar ik me eerder makkelijk liet omduwen. Zo bijzonder!

Gloria

Ben je uitgeblust?

Ervaar jij het leven als overrompelend, rennend van de ene situatie naar de andere? Hebben stress, vermoeid, lusteloosheid, sleur en weinig zin in het leven de overhand?

Ja, het leven is veel, is druk, is uitdagend. Maar er is een manier om dichtbij jezelf te komen én te blijven. Om de krachtbron in jezelf te vinden en met frisse energie de wereld in te gaan. Om in de hectiek in liefde overeind te blijven staan.

Leer alles hierover via het programma van het Vallei-orgasme en de aanbieding die ik je daarbij doe; de online cursus gecombineerd met begeleiding door deelname aan groep-sessies of  individuele coach-sessies.

Ook in jou schuilt een bron van levensenergie.

De bron waaruit het leven ontstaat, groeit en bloeit. Daar hoef je niets voor te doen, die is er altijd. Je moet alleen de weg weten.

De training van Vallei-orgasme leert die weg, leert aansluiten op de bron. Je leert hoe de levensenergie kan stromen door je lichaam. Je leert jezelf voeden. Je leert jezelf beminnen.

Daardoor kan je veel beter omgaan met stress, voel je meer vrijheid en ga je groeien en bloeien. Er ontstaat nieuwe zingeving in je leven, je gezondheid neemt toe.

Je zelfliefde groeit en je raakt vol van binnen. Je hebt de buitenwereld niet meer nodig om jou te vervullen, je gaat stralen. Je wordt een vitaal mens, in staat om de mensen om je heen te voeden en verrijken.

Jouw stralende kracht gaat bijdragen aan een mooiere wereld!

In mijn leven is dat onmogelijk!

Ja, ik weet het; temidden van de drukte lijkt het onmogelijk om tijd en aandacht aan jezelf te besteden… Die tijd lijkt er gewoonweg niet te bestaan! Pas aan het einde van alles ga jij ruimte maken voor zelfzorg. En dat bestaat dan meestal uit afleiding zoeken;  scrollen of series kijken, of direct in slaap vallen…

Nummer één

Maar hoe zou het zijn als jij jezelf op nummer één zet? Als jij tijd en ruimte maakt om je eigen energiebron als eerste te voeden? Als jij je daardoor krachtiger voelt, veerkrachtiger en vernieuwde energie als een golf door je lichaam stroomt?

Dagelijkse routine verandert dan in een pad van persoonlijke groei en diepe voldoening die betekenis geeft aan het leven.

En de mensen om jou heen  kunnen meeliften op deze stralende nieuwe energie!

Door tijd aan jezelf te besteden word je een betere partner, betere moeder, betere collega en beter mens voor de wereld!

Tegelijkertijd merk ik dat de energie weer flink is gaan stromen bij mij. Ik pak nieuwe dingen aan in mijn leven en ik voel me blijer en vitaler de laatste tijd.
Ik ervaar jouw begeleiding als zeer integer en professioneel.

Margreet

Mijn Vallei reis

Toen ik kennismaakte met de Vallei-orgasme training dacht ik al veel te weten over zelfliefde, ook voor mijzelf. Dat kwam door de coach-opleidingen die ik heb gevolgd.  Maar ik ben verrast door de diepte die de Vallei-training brengt. Het heeft een hele andere laag van zelfliefde aangeboord die in mijn bekken, mijn baarmoeder en mijn seksuele energie verborgen lag.

Door de training ben ik in staat om steeds (en ook op moeilijke momenten) in mijzelf af te dalen en daar een bron van rust en vertrouwen te vinden. Ik voel mij nu gedragen in het leven, wat er ook op mijn pad komt.

Ik ben ambassadeur van Vallei-orgasme geworden, Vallei-coach. Om deze kennis verder de wereld in te helpen. Ik heb mij geschoold en kan de kennis van de Vallei-cursus op ieders persoonlijke reis verdiepen.

Ik bied je daarom met veel plezier en enthousiasme de Vallei cursus met korting én mijn ondersteuning aan.

Kijk welke vorm bij jou past!

1. Zelf

Je koopt de cursus Vallei-online met mijn kortingscode;

De cursus bestaat uit acht online lessen.

Elke twee weken ontvang je een nieuwe les en elke les bevat huiswerk van 20 minuten dat je drie keer per week doet.

Het huiswerk bestaat uit meditatieve zelfbeminning. Dat doe je in eigen veiligheid; in je slaapkamer met de deur op slot.

Je mag zelf jouw tempo bepalen, je mag altijd trager gaan!

Je hebt en houdt je hele leven toegang tot de online cursus.

Als het je niet past, mag je binnen 30 dagen de cursus kosteloos retourneren.

2. Zelf met een groep

Je koopt de cursus Vallei-online met mijn kortingscode.

Je doet de cursus zoals in optie ‘zelf’.

Je komt vijf keer samen met een groep vrouwen, om te delen met elkaar en te leren van elkaar.

Ik zorg voor verdieping van de theorie en voor het samen oefenen van de ondersteunende meditaties, Chi-Kung oefeningen en helende klanken.

3. Zelf met persoonlijke begeleiding

Je koopt de cursus Vallei-online met mijn kortingscode.

Je doet de cursus zoals in optie ‘zelf’.

Je komt drie keer bij mij voor een coach sessie

Je stelt al je vragen.

Ik help je aan verdiepende kennis.

We doen samen de ondersteunende meditaties,  Chi-Kung oefeningen en helende klanken.

Ik sluit alle sessies aan op jouw persoonlijke pad met de ondersteuning van de Vallei-cursus.

De effecten van mijn aanbod zijn groots, er ontstaat:

 • Meer zelfliefde
 • Groeiend zelfvertrouwen
 • Meer veerkracht
 • Meer energie
 • Zin in het leven
 • Beter slapen
 • Innerlijk weten waarvoor je hier op aarde bent
 • Moed om eigen keuzes te maken
 • Soepel door de overgang 
 • Meer veiligheid bij jezelf en dus bij anderen
 • Meer balans
 • Terugwinnen van onschuld; het innerlijke kind in jezelf groeit
 • Verbeterde seksualiteit met jezelf en met je partner

Gun jij jezelf meer energie, zelfliefde en levenszin? Start het Vallei-pakket-aanbod!