Skip to main content

Wat een heerlijkheid!

Een coach gesprek met Berteld is altijd zo fijn.
Zij laat je echt spreken vanuit gevoel.
Zij zet jou voorop maar vergeet zeker de situatie niet waarin je je bevind, ze zoekt daar de juiste balans en oplossing voor, dat je niet vergeet hoe belangrijk je zelf bent en maar ook geeft ze je de hou vast die je nodig hebt in jou situatie.
Ze zorgt altijd voor een fijne sfeer met natuurlijke elementen en materialen (hout, wol, warme tinten)
Ook een heerlijk kopje thee staat bij haar altijd op tafel wat mij altijd een heel warm en fijn gevoel geeft.

Deze keer was een bijzondere keer, buiten het fijne gesprek wat we hadden over alles wat zich in mijn leven afspeelt op dit moment (mijn mooie gezin, moeder geworden, dierenliefde, opleiding begonnen, werken en leren… ) vroeg zij mij of ik een hypnose wilde… “Hypnose” dacht ik, zoiets als: “ik knip met mn vingers en dan ben je weg?” vroeg ik. We lachten erom haha…
Maar nee dit was heel anders, eigenlijk gewoon een heerlijke meditatie maar dan veel dieper in je innerlijke bewust zijn.
Haar zachte stem leid je zo naar de mooiste plekken waarvan je niet wist dat je ze had.
Ik zou dit zo aanraden aan iedereen om dit te doen, je komt echt tot rust.

Anna-RoseReview over coaching en hypnose

Berteld heeft mij heel erg geholpen toen ik wat onzeker was tijdens mijn zwangerschap. Door de juiste vragen te stellen, wist ze mij duidelijkheid te geven en ik heb veel aan haar adviezen, raad en tips. Ze straalt veel rust uit, is een warme en lieve vrouw en ze voelde erg goed aan waar ik behoefte aan had. Ik gun iedere zwangere of die ermee bezig is zwanger te raken, een Berteld toe!

M.L.Review over coaching

“Lieve Berteld!
Ik ben (spontaan) bevallen!
Ik heb een hele mooie bevalling gehad! Wel medisch geworden wat ik op dat moment erg jammer vond maar omdat ik zelf goed in mn kracht stond en zelf de regie hield is het alsnog een mooie en fijne bevalling geweest voor zowel mij als mijn dochtertje.
Ik heb echt zoveel aan de sessies met u gehad! En aan dat laatste telefoontje en de meditatie. 10000 maal dank ❤️❤️❤️.
Veel liefs Alisha”

Alisha CarronReview over coaching

“Ik wil je nogmaals bedanken voor het fijne gesprek wat we hebben gehad. Je hebt me enorm geholpen en dat na één gesprek, hoe fijn!
Maaike”

Maaike KoomenReview over coaching

“Berteld heeft me gehypnotiseerd als proefpersoon voor haar opleiding. Het was heel leuk en interessant! Ik was niet bang of zo, want ik vertrouw haar en ik had bovendien de vaste overtuiging dat het haar toch niet zou lukken om mij dingen te laten doen die ik niet wil. Ik was wel erg benieuwd wat er zou gebeuren.

De hypnose begon ermee dat ik een vraag had die ik beantwoord wilde hebben. Het was een vraag aan mezelf.

Berteld deed een geleide meditatie met me en wat ik ervaarde was dat ik in diepere concentratie kwam dan normaal als ik mediteer. Ik werd er heel rustig van. Berteld duidelijke opdrachten en stem bij die ‘meditatie’ zorgde ervoor dat ik niet ter plekke in slaap viel. Wat wel fijn was, want dat gebeurt mij altijd als ik mediteer 😉

In de hypnose kwam ik heel dicht bij m'n gevoel over de vraag die ik gesteld had. En kwam er ook een symbolisch antwoord op de vraag. Nadat ik weer uit de hypnose kwam, hebben we er over nagepraat wat dat symbolische antwoord betekende. Heel interessant!”

SabineReview over hypnose

Ik ben zo enthousiast over onze Krachtbronbijeenkomsten en jouw begeleiding hierin, Berteld! Ik deed de onlineValleicursus steeds in mijn eentje en het lukte mij niet om de draad zelf weer op te pakken na een paar keer gestrand te zijn. Nu ik de Krachtbrongroep doe, stroomt het weer. Doordat we obstakels van het huiswerk bespreken en er ook elke bijeenkomst een rondje gedaan wordt nav het huiswerk, ben ik bewust weer energie en tijd gaan steken in het huiswerk van Vallei. Tegelijkertijd heb ik de chi-kungs en de helende klanken weer opgepakt en dat maakt dat de energie weer flink is gaan stromen bij mij. Ik pak nieuwe dingen aan in mijn leven en ik voel me blijer en vitaler de laatste tijd.
Ik ervaar jouw begeleiding als zeer integer en professioneel. Je bereidt de bijenkomsten grondig voor en gebruikt de tijd optimaal met informatie, oefeningen, visualisaties en deelrondes. In die deelrondes worden kwetsbare en vertrouwelijke items gedeeld. Omdat er goed geluisterd wordt en er ruimte is voor eenieder, voel ik me gedragen en veilig. Dat maakt dat ik inspiratie en motivatie ervaar tijdens en na de Krachtbronbijeenkomsten!"

MargreetReview over Vallei-krachtbron

Ik zat al een jaar in een IVF traject en na meerdere teleurstellingen en een miskraam lukte het mij niet meer om mij elke maand weer op te laden en met positieve energie aan een nieuwe poging te beginnen. Ik ben één keer bij Berteld geweest en dit bezoek heeft mij zo enorm geholpen en maakte voor mij echt een wereld van verschil. Na een hypnose oefening lukte het mij weer om met vertrouwen verder te gaan met het traject en met heel goed resultaat want met onze laatste poging is het gelukt om zwanger te worden. Ik ben ontzettend blij met de begeleiding van Berteld en kan het iedereen aanraden om naar Berteld te gaan.

AnoniemReview over coaching en hypnose

“Berteld is een onwijs lieve vrouw die mij helemaal op mijn gemak liet voelen. Daardoor durfde ik mezelf te zijn. Heel bijzonder hoe zij, zonder ik het zelf wist, precies wist waar mijn hulpvraag zat. Ze heeft mij de juiste handvaten gegeven waar ik nog elke dag aan denk. Ze heeft mij geholpen bij het verwerken van mijn bevalling. Na een aantal weken ben ik toch terug gegaan omdat ik erg veel last had van mezelf en het gevoel over mijzelf. Ze heeft het probleem bij de wortel aangepakt waardoor ik nu durf te stralen en genieten. Bedankt voor alles!”

MarjoleinReview over coaching

“Ruim 2 jaar geleden heb ik een zware zwangerschap (met langdurige extreme misselijkheid en braken) en een gecompliceerde bevalling meegemaakt. Op vrijwel dagelijkse basis bleef ik last hebben van herinneringen hieraan. Dit zat me soms flink in de weg. In eerste instantie had ik gehoopt dat dit wel spontaan over zou gaan, maar dit bleek helaas niet het geval. Uiteindelijk ben ik via mijn verloskundige doorverwezen naar Berteld van El Momo. In 4 sessies heeft ze me ontzettend goed geholpen. Ik heb Berteld leren kennen als een bekwame vakvrouw die met veel aandacht en begrip luisterde naar mijn knelpunten. Ik kijk nu terug op mijn zwangerschap en bevalling zonder alle heftige emoties die hier eerst bij kwamen kijken. Ook vind ik het nu niet lastig meer om bijvoorbeeld op kraambezoek te gaan, en (positieve) bevallingsverhalen van andere vrouwen te horen. Niet alleen heeft Berteld me hiermee geholpen, ze heeft me ook gecoacht op een meer algemener vlak. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik lekkerder in mijn vel zit en me weer bewust ben van bepaalde “valkuilen” in mijn persoonlijkheid. Ik kan haar dan ook van harte bij iedereen aanbevelen die met soortgelijke klachten na zwangerschap of bevalling rondloopt. Ik zou namelijk willen dat ik dit veel eerder had gedaan.”

MaaikeReview over coaching

“Ik vond het een fijn volledig programma, zo met het thema, een meditatie en afsluiten met een gedicht. Aanvankelijk dacht ik dat een cirkel misschien wat lastig zou zijn online, maar ik heb het helemaal niet als beperkend ervaren. Leuk hoe de kaars het ritueel wat meer bekrachtigde.”

DeniseReview over vrouwencirkel

“Ik vond het erg bijzonder. Van te voren wist ik natuurlijk niet zo goed wat ik kon verwachten en onbekendheid roept bij mij ook altijd wat tegenzin op. Gelukkig kan ik me daar overheen zetten en toch deelnemen terwijl ik niet weet wat me te wachten staat. Eenmaal in de meeting merkte ik gelijk dat de sfeer goed was en dat ik me op m'n gemak voelde. Ik vond de mindfulness opdracht prettig en ook lekker om even te starten met het delen van iets leuks.
Ik ben oprecht geraakt geweest door ieders verhaal. Ik heb dus met ontroerd hart geluisterd en vond het fijn zelf ook iets te delen. Ik was na afloop rustig en opgelucht en had het gevoel tot mezelf en tot inzicht te zijn gekomen. Heel fijn, ik doe graag de volgende dan ook weer mee.”

JannekeReview over vrouwencirkel

Een hypnose bij Berteld voelde hetzelfde als mijn positieve ervaringen met XTC. Je lijf, hart en hoofd gaan naar hetzelfde gevoel, zeg maar een hoger level waar je normaal niet bij kunt. Zonder de chemische bijwerkingen!

AnoniemReview over coaching en hypnose

“Ik ben doorverwezen via de verloskundige praktijk. Ik ben zeer gewenst zwanger, maar er veranderde veel in mijn relatie, waardoor ik twijfelde of dit echt de beste keuze was om de zwangerschap door te zetten.
Berteld luisterde en stelde goede kritische vragen zodat ze een goed beeld had. Ze legde mij uit dat ik duidelijk overzicht had in de situatie, maar om echt een keuze te maken vanuit gevoel. Berteld gaf aan dat dit mogelijk is door hypnose (ik had er geen ervaring mee, maar met een korte instructie kon ik mij makkelijk overgeven).
Het onder hypnose zijn bracht mij tot rust en hierdoor kreeg ik mooie inzichten. Ik ervaarde dat er dingen naar boven kwamen die ik nooit met mijn bewuste brein kon bedenken. Dit heeft mij geholpen met mijn uiteindelijke keuze. Ik raad dan ook een behandeling bij El momo aan, je kunt er snel en efficiënt terecht.”

DominiqueReview over coaching en hypnose

“Ik geloof niet in hypnose en ben totaal niet zweverig. Toch ben ik bij Berteld beland door een heftige emotionele tijd tijdens mijn zwangerschap. Ik moest gewoon met iemand praten. Berteld heeft mij geholpen met angsten en twijfels waar ik tegenaan liep. Ze heeft heel goed geluisterd en door haar feedback kon ik een plek vinden voor wat ik doormaakte.
Ook heeft ze me toen geprobeerd te hypnotiseren. Ze bracht me in een heel ontspannen staat en liet me visualiseren en mijn gedachtes loslaten. Ik had nooit verwacht dat dit bij mij zou werken. Maar het tegendeel bleek waar!
Het resultaat is dat ik een prachtige bevalling heb gehad en dat ik terug kon vallen op de gesprekken en de visualisaties die we gedaan hebben.
Voor mij onvergetelijk en onbetaalbaar”

Laura UrsemReview over coaching en hypnose

Het voelde voor mij heel spannend om dit aan te gaan met je. Maar je gaf me ook een heel sterk vertrouwen dat ik het in je handen kon leggen. Je nam me mee naar een plek waar ik liever niet meer kwam. Een stuk wat in een overvolle lade zat die ik had proberen te sluiten maar waarbij op allerlei momenten dingen uit ontglipten zonder dat ik ze kon herleiden naar deze lade. Het was iets wat me ontzettend veel energie heeft gekost in mijn dagelijks leven. Dit heeft zich geuit in slaapproblematiek, onrust en spanningen.
Het voelt alsof je me geholpen hebt mijn lade te organiseren en de dingen die ik niet meer nodig heb eruit te halen. De lade kan nu weer dicht. En als ik hem open maak weet ik al wat er in ligt. Dit maakt dat er geen schokkende emoties meer bij vrij komen. De rust die ik zo nodig had krijgt steeds meer ruimte in mijn lichaam doordat we die samen gemaakt hebben.
Ik wil je ontzettend bedanken hiervoor.

EvaReview over coaching en hypnose

Dankbaar ben ik voor de afgelopen keren dat ik heb mogen leren en zijn met de andere vrouwen bij de krachtbron bijeenkomsten. De ervaring dat we zo'n wijsheid en kracht hebben die al in ons zelf zit heb ik hier ervaren. Het heeft me een veilig begin gegeven voor het pad dat ik nu durf te bewandelen. En ook voel ik dat als ik toch weer verdwaal dat ik weet waar ik mijn kracht kan (terug)vinden. Dank Berteld voor je liefdevolle aandacht en wijsheid vanuit je positieve energie!

JacobijnReview over Vallei-krachtbron