Tarieven

Hieronder een duidelijk overzicht van de prijzen van mijn diensten. Kan ik je ergens mee helpen? Neem contact met mij op voor een vraag of om een afspraak te maken.

Coaching particulieren

Een coaching sessie duurt tussen 1 en 1,5 uur per sessie. Ik maak daarbij gebruik van diverse tools, waaronder hypnose (uiteraard als dat gewenst en toepasselijk is!)

Sessies kunnen desgewenst live of online plaatsvinden. Wil je graag thuis bezocht worden en woon je in de omgeving Alkmaar, dan kan dat, ik reken €25 reistijdkosten en €0,19 per km.

Optie mini; elke losse sessie € 107

Optie midi; pakket van 3 sessies € 297

Optie maxi; pakket van 6 sessies € 597

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Als je je afspraak onverhoopt moet verplaatsen of afzeggen, dan kan dat tot 24 uur van te voren. Anders ben ik genoodzaakt de factuur in rekening te brengen.

Zakelijke coaching, lezingen of inspiratiesessies

€ 127,- per uur (excl. BTW)

Als je je afspraak onverhoopt moet verplaatsen of afzeggen, dan kan dat tot 24 uur van te voren. Anders ben ik genoodzaakt de factuur in rekening te brengen.

Vallei-online cursus

Cursus van 8 online lessen, die je zelfstandig volgt. Neem contact met mij op voor een kortingscode van €50,- op de aanschaf.

€ 247,-

Vallei-krachtbron

Bijeenkomsten als aanvulling op het Vallei-online programma, in groepslessen van 2 uur

€ 175 voor een cyclus van vier bijeenkomsten

Vrouwencirkel

Elke volle maan

Gratis

Overige informatie

De meeste zorgverzekeraars vergoeden geen coach-consulten. Toch kan je een aanvraag bij hen doen om vanuit je aanvullende verzekering een bijdrage in de kosten te ontvangen. Dan geef je aan door wie je verwezen werd, waarom je het nodig had en wat het je heeft opgeleverd, en dat je daardoor dus op andere zorgkosten hebt bespaard. Ik heb een voorbeeldbrief die ik je kan mailen om deze aanvraag te doen.