Skip to main content

Ik luister naar je verhaal en vraag door, zodat een nieuw inzicht kan ontstaan.

El momo biedt verschillende diensten

Momo en de tijdspaarders

Als meisje werd ik geïnspireerd door een boek; 'Momo en de tijdspaarders' van Michael Ende. Het gaat over een meisje dat heel goed kan luisteren, de tijd heeft en neemt, authentiek blijft in een haastige prestatie wereld en daardoor van waarde is voor anderen. Het maakte een grote indruk op mij. Ik herkende daarin iets van wat ik nu mijn talent noem! Het is uiteindelijk ook de naam van mijn praktijk geworden.

Over Berteld Kok

Vanaf 1991 heb ik 27 jaar lang als verloskundige gewerkt. Vanaf 2012 werk ik als vakvrouw voor verloskundige en vrouwen vraagstukken.  Ik doe individuele coaching, hypnose sessies en ik organiseer vrouwencirkels, krachtbronbijeenkomsten en evenementen. Alles gericht op een meer vervullend, vitaler en vrolijker leven, waarbij je zelf regie ervaart.

Opleiding

Naast dat ik de opleiding tot verloskundige heb afgerond ben ik opgeleid tot verloskundig coach en algemeen coach. Ik heb mij bekwaamd in EMDR, de EVA-methode en regressie. Ik ben hypnotherapie masterpractitioner en vallei-coach.

Bij mij kan je terecht voor alle levensvragen, trauma’s, angsten, patronen waar je in vastloopt en vragen of problemen rondom seksualiteit.

Privé

Belangrijke waarden in mijn leven zijn dapperheid, wijsheid en waakzaamheid.

Ik ben getrouwd en heb vier kinderen. Naast de zorg voor mijzelf, mijn gezin, mijn huis en mijn werk ben ik vaak aan zee, waar ik het hele jaar door zwem. Daarnaast doe ik aan yoga, chi-kung, divine-dans en meditatie. Ik hou van wandelen in de natuur en ik lees graag.

Ben je nieuwsgierig? Ontdek wat ik je kan bieden!