Door zelf je verhaal eens van alle kanten te vertellen en te belichten, ontstaan er vaak al nieuwe inzichten.

El momo biedt verschillende diensten

Momo en de tijdspaarders

Al heel vroeg, toen ik tien jaar oud was, werd ik geïnspireerd door een boek dat ik las. Het maakte een grote indruk op mij. Ik herkende daarin iets van wat ik later wilde worden! Het boek is van Michael Ende en heet ‘Momo en de tijdspaarders’, wat uiteindelijk ook de naam van mijn coachingspraktijk is geworden.

Over Berteld Kok

Van 1991 tot 2018 heb ik als verloskundige gewerkt. Vanaf 2012 werk ik ook als vakvrouw voor verloskundige-, vrouwen-, vrijheid- en veerkracht- en vitaliteitsvraagstukken. Ik geef met enige regelmaat scholing over de onderwerpen zwangerschap en moederschap.

Sinds 2018 ben ik bestuurder van de koepel van verloskundigen, de KNOV. Zo wil ik bijdragen aan het goede verloskundige systeem in Nederland en deze verbeteren, zodat de belangen en wensen van de vrouw gehoord worden en voorop staan.

Opleiding

Ik heb een opleiding tot verloskundig coach gevolgd en een algemene coachopleiding. Ik heb mij geschoold in EMDR en de EVA-methode. Ik ben gecertificeerd Vallei-coach. Op dit moment volg ik een opleiding tot hypno-therapeut.

Privé

Belangrijke waarden in mijn leven zijn dapperheid, wijsheid en waakzaamheid.

Ik ben getrouwd en heb vier kinderen. Naast de zorg voor mijzelf, mijn gezin en mijn werk ben ik vaak aan zee, waar ik het hele jaar door zwem. Daarnaast doe ik aan yoga, chi-kung, divine-dans en meditatie. Ik wandel en lees graag.

Ben je nieuwsgierig? Ontdek wat ik je kan bieden!