Ik luister naar je verhaal en vraag door, zodat een nieuw inzicht kan ontstaan.

El momo biedt verschillende diensten

Momo en de tijdspaarders

Als meisje werd ik geïnspireerd door een boek; 'Momo en de tijdspaarders' van Michael Ende. Het gaat over een meisje dat heel goed kan luisteren, de tijd heeft en neemt, authentiek blijft in een haastige prestatie wereld en daardoor van waarde is voor anderen. Het maakte een grote indruk op mij. Ik herkende daarin iets van wat ik nu mijn talent noem! Het is uiteindelijk ook de naam van mijn praktijk geworden.

Over Berteld Kok

Vanaf 1991 heb ik 27 jaar lang als verloskundige gewerkt. Vanaf 2012 werk ik ook als vakvrouw voor verloskundige en vrouwen vraagstukken.  Ik doe individuele coaching en ik organiseer vrouwencirkels, krachtbronbijeenkomsten en evenementen. Alles gericht op een meer vervullend, vitaler en vrolijker leven, waarbij je zelf regie ervaart!

Daarnaast ben ik bestuurder van de koepel van verloskundigen, de KNOV. Zo wil ik op het grotere niveau bijdragen aan het goede verloskundige systeem in Nederland en deze verbeteren, zodat de belangen en wensen van de vrouw gehoord worden en voorop staan.

Opleiding

Naast dat ik de opleiding tot verloskundige heb afgerond heb ik ook een opleiding tot verloskundig coach gevolgd en een algemene coachopleiding. Ik heb mij geschoold in EMDR en de EVA-methode. Ik ben opgeleid en maak veelvuldig gebruik van hypnose om aan trauma’s, angsten en vastzittende patronen te werken, onder andere door regressie. Ook ben ik gecertificeerd Vallei-coach.

Privé

Belangrijke waarden in mijn leven zijn dapperheid, wijsheid en waakzaamheid.

Ik ben getrouwd en heb vier kinderen. Naast de zorg voor mijzelf, mijn gezin, mijn huis en mijn werk ben ik vaak aan zee, waar ik het hele jaar door zwem. Daarnaast doe ik aan yoga, chi-kung, divine-dans en meditatie. Ik hou van lange wandelingen in de natuur en lees graag.

Ben je nieuwsgierig? Ontdek wat ik je kan bieden!