Ik luister naar je verhaal en vraag door, zodat een nieuw inzicht kan ontstaan.

El momo biedt verschillende diensten

Momo en de tijdspaarders

Als meisje werd ik geïnspireerd door een boek; 'Momo en de tijdspaarders' van Michael Ende. Het gaat over een meisje dat heel goed kan luisteren, de tijd heeft en neemt, authentiek blijft in een haastige prestatie wereld en daardoor van waarde is voor anderen. Het maakte een grote indruk op mij. Ik herkende daarin iets van wat ik nu mijn talent noem! Het is uiteindelijk ook de naam van mijn praktijk geworden.

Over Berteld Kok

Van 1991 tot 2018 heb ik als verloskundige gewerkt. Vanaf 2012 werk ik ook als vakvrouw voor verloskundige, vrouwen, vitaliteit, veerkracht en vrijheid vraagstukken.  Ik doe individuele coaching en ik organiseer moedercirkels, vrouwencirkels, krachtbronnen en evenementen. Alles gericht op een vrijer, vitaler en vrolijker leven!

Sinds 2018 ben ik bestuurder van de koepel van verloskundigen, de KNOV. Zo wil ik bijdragen aan het goede verloskundige systeem in Nederland en deze verbeteren, zodat de belangen en wensen van de vrouw gehoord worden en voorop staan.

Opleiding

Ik heb een opleiding tot verloskundig coach gevolgd en een algemene coachopleiding. Ik heb mij geschoold in EMDR en de EVA-methode. Ik ben gecertificeerd Vallei-coach. Op dit moment volg ik een opleiding tot hypno-therapeut.

Privé

Belangrijke waarden in mijn leven zijn dapperheid, wijsheid en waakzaamheid.

Ik ben getrouwd en heb vier kinderen. Naast de zorg voor mijzelf, mijn gezin en mijn werk ben ik vaak aan zee, waar ik het hele jaar door zwem. Daarnaast doe ik aan yoga, chi-kung, divine-dans en meditatie. Ik wandel en lees graag.

Ben je nieuwsgierig? Ontdek wat ik je kan bieden!