Skip to main content

Ik luister naar je verhaal en spiegel, zodat nieuwe inzichten ontstaan.

El momo biedt verschillende, waardevolle diensten!

Momo en de tijdspaarders

Als meisje werd ik geïnspireerd door een boek; 'Momo en de tijdspaarders' van Michael Ende. Het gaat over een meisje dat heel goed kan luisteren, de tijd heeft en neemt, authentiek blijft in een haastige prestatie wereld en daardoor van waarde is voor anderen. Het maakte een grote indruk op mij. Ik herkende daarin iets van wat ik nu mijn talent noem! Het is uiteindelijk ook de naam van mijn praktijk geworden.

Over Berteld Kok

Ik heb 27 jaar lang als verloskundige gewerkt. Nu werk ik als vakvrouw voor verloskundige en vrouwen vraagstukken.  Ik doe individuele coaching, hypnose sessies en ik organiseer vrouwencirkels, krachtbronbijeenkomsten en evenementen. Voor bedrijven verzorg ik een door  TNO ontwikkeld programma ‘Vitaal Vak-mens’.

In al mijn diensten staat jouw verhaal centraal. Ik luister met onbevooroordeelde aandacht en betrokkenheid en dat gebeurt niet vaak in het leven! Ik geloof in jouw eigen kracht. Ik richt me op een voor jou meer vervullend, vitaler en vrolijker leven, waarbij je zelf regie hebt en houdt.

Opleiding

Ik ben opgeleid als verloskundige, als verloskundig coach en algemeen coach. Ik heb mij bekwaamd in EMDR, de EVA-methode/rescripting en regressie. Ik ben hypnotherapie masterpractitioner en vallei-coach.

Bij mij kan je terecht voor alle levensvragen, trauma’s, angsten, patronen waar je in vastloopt en vragen of problemen rondom seksualiteit.

Maar vooral zorgt een bezoek aan mij dat je weer weet én ervaart hoe je stromend kan leven!

Privé

Ik ben getrouwd en heb vier (grote) kinderen. Ik ben vaak aan zee, waar ik het hele jaar door zwem. Daarnaast doe ik aan yoga, chi-kung, divine-dans en meditatie. Ik hou van mijn tuin (om te werken en te luieren!), zwemmen en ik lees graag. Mijn quilty pleasure is het spelen van ‘de slimste mens’ op de app!

Ben je nieuwsgierig? Ontdek wat ik je kan bieden!