Skip to main content

Berteld is een onwijs lieve vrouw die mij helemaal op mijn gemak liet voelen. Daardoor durfde ik mezelf te zijn. Heel bijzonder hoe zij, zonder ik het zelf wist, precies wist waar mijn hulpvraag zat. Ze heeft mij de juiste handvaten gegeven waar ik nog elke dag aan denk.

Marjolein

Ik wil je nogmaals bedanken voor het fijne gesprek wat we hebben gehad. Je hebt me enorm geholpen en dat na één gesprek, hoe fijn!

Maaike

Het is véél!

Je hebt een vermoeid lichaam dat om aandacht schreeuwt, je ervaart weinig eigen ruimte, jouw dagelijkse routine voelt als sleur, je leeft jouw leven zonder richting of doel en het lijkt of de communicatie met partner, kinderen, ouders en anderen steeds weer hetzelfde verloopt..

Kortom; je lijkt vast te zitten…

Weet dat jij niet de enige bent…er is veel aan te doen.

Vind jouw stralende zelf

(weer terug)

Hoe zou het zijn om jouw grootheid te kunnen vieren? Om te kunnen stralen met al de talenten die in jou zitten. Om die in de wereld te kunnen brengen en jezelf én anderen daarmee te verrijken?

Hoe zou het zijn als je het aandurft om jezelf voorop te zetten. Om als eerste voor jezelf te zorgen? Om vanuit die rijkdom aan anderen te kunnen uitreiken en het beste van jezelf te kunnen geven?

 

 

Ik had erg veel last van mezelf en het gevoel over mijzelf. Ze heeft het probleem bij de wortel aangepakt waardoor ik nu durf te stralen en genieten. Bedankt voor alles!

Leontine

Een leven met meer zingeving en diepere betekenis…

Als jouw energie straalt, zullen anderen op die vernieuwde uitstraling meeliften!

Het is dus alles behalve egoïstisch om aan jezelf te werken.

Partners, kinderen, familieleden, vriendinnen, collega’s en vele anderen profiteren mee van een vrouw die in balans is en actief goed voor zichzelf zorgt. Door tijd aan jezelf te besteden word je een betere partner, moeder, vriendin, individu. Het werkt aanstekelijk en zal positieve impact hebben op anderen om je heen.

Kies voor zelfliefde!

Zij laat je echt spreken vanuit gevoel.
Zij zet jou voorop maar vergeet zeker de situatie niet waarin je je bevind, ze zorgt dat je niet vergeet hoe belangrijk je zelf bent en maar ook geeft ze je de hou vast die je nodig hebt in jou situatie.

Anna-Rose

Ze heeft mijn leven veranderd. Dankzij haar wijze woorden neem ik meer de bospaadjes dan de snelwegen in mijn hoofd. Ik heb zoveel van haar geleerd, eeuwig dankbaar.

Marjan

Berteld is benaderbaar, open, warm en hartelijk, maar ook streng wanneer nodig. Ze weet precies de juiste vragen te stellen, zodat je zelf aan het denken wordt gezet. Voor mij was ze een life saver in een tijd dat ik niet goed in m'n vel zat.

Michelle

Leer voluit te leven!

Ik bied je een coach traject aan, in een veilige omgeving.

Jij en jouw verhaal staan centraal. We kijken samen waar je nu staat en met welke volgende stappen je kan groeien in zelfbewustzijn en eigen balans.
Samen verkennen we het pad dat bij jou past om stap-voor-stap op weg te gaan. Kleine of grote stappen, jij bepaalt het tempo. Zodat jijzelf, maar ook jouw omgeving kan meegroeien met de veranderingen.

Zo blijf je in verbinding met iedereen die dierbaar is.

Hoe dan?

Ik maak gebruik van diverse technieken, afgestemd op wat in jouw situatie het beste past.

Die technieken zijn sociocratisch coachen, conversationele hypnose, spiegelneuronen, NLP, EMDR, meditatie, visualisatie, rescripting, regressie en hypnose.

 

Het onder hypnose zijn bracht mij tot rust en hierdoor kreeg ik mooie inzichten. Ik ervaarde dat er dingen naar boven kwamen die ik nooit met mijn bewuste brein kon bedenken. Dit heeft mij geholpen met mijn uiteindelijke keuze. Ik raad dan ook een behandeling bij El Momo aan.

Dominique

Als je bij mij gaat werken aan zelfontwikkeling

 • Vind je de balans tussen individuele ruimte en de verantwoordelijkheid van het gezin..
 • Ga je je eigen identiteit omarmen, los van je rol als partner en ouder.
 • Vind je nieuwe zingeving en de diepere betekenis van alledaagse activiteiten
 • Proef je de voldoening van jouw pad naar persoonlijke groei en vervulling.
 • Krijg je de ruimte die je voor jezelf nodig hebt, zonder afbreuk te doen aan de betrokkenheid bij het gezin
 • Neem je actieve stappen in het zorgen voor jezelf en je gezondheid.

Er ontstaat:

 • Nieuwe energie
 • Verdieping van relaties
 • Emotionele intelligentie
 • Zelfbewustzijn
 • Een betere balans tussen taken en persoonlijke tijd

Wil jij ook weer stralen? Boek een coach traject!