Skip to main content

Seksuele energie is pure levensenergie, pure levenskracht!

Vallei-trainen doe je alleen en online. Deelname aan live vallei-vrouwencirkels of vallei-groepslessen zorgt voor verdieping, verbinding en verankering.

Vrouwelijke energie is naar binnen gekeerd, ontvangend en meebewegend. Onze samenleving is ingericht naar mannelijke energie; naar buiten bewegend, actief en resultaatgericht. Deze twee krachten zijn uit balans. Door deze onbalans verkeren wij in een slechte staat, fysiek en emotioneel zijn wij er slecht aan toe en zo is moeder Aarde. We hebben er allen baat bij de vrouwelijke energie weer te herontdekken, te herwaarderen en onderdeel van ons leven te maken.
In de bijeenkomsten die ik organiseer gaan wij die vrouwelijke energie weer herontdekken en vieren! Dat zijn vrouwencirkels en verdiepende vallei-dagen. Het zal je verbazen hoeveel effect dat gaat hebben op jouw welzijn, fysiek en emotioneel....

Vallei trainen, waarom eigenlijk?

Seksualiteit is de bron van het leven en een krachtige energie; al het leven ontstaat vanuit seksualiteit. In onze samenleving is seksualiteit decennia lang onderdrukt; er mocht niet over gesproken worden, het was een noodzakelijk kwaad, nodig om je voort te planten. Maar seksuele energie is niet te onderdrukken. Het leidde daarom tot veel ‘geheim kwaad’.

De seksuele revolutie heeft daarin verandering gebracht; we leerden erkennen dat seksualiteit bestaat, dat het krachtig en prachtig is en dat het bestaansrecht heeft in ons leven! Echter, door al die jaren onderdrukking zijn er weinig mensen die ons hierover in wijsheid en veiligheid kunnen voorleven en leren. Seksualiteit wordt nu  geassocieerd met grenzeloze vrijheid. Alles mag en kan. Het leidt tot ernstig grensoverschrijdend gedrag en veel schade. Er komt steeds meer aan het licht welke schade er is ontstaan en op welke (grote) schaal!

Nu is de tijd voor een balans tussen onderdrukking en vrijheid. En daarvoor zijn veilige en wijze mensen nodig.

De Vallei training leert je dat. Seksuele energie mag stromen én seksualiteit heeft begrenzing nodig. Van jezelf. Je leert jezelf liefdevol beminnen én begrenzen. En zo word je een veilig en wijs, seksueel stromend mens!

De wereld heeft je nodig!

In de online Vallei cursus word je stap voor stap meegenomen in de zoektocht naar de bron van seksuele energie. Elke twee weken ontvang je een nieuwe les. Je leert jouw eigen seksualiteit kennen en je leert hoe je die levensstroom kan inzetten voor je eigen gezondheid, vitaliteit, energie en levenslust. Er ontstaat een nieuwe, rijkere beleving van seksualiteit.

De online cursus doe je in je eentje, op jouw eigen veilige plek.

Daarnaast nodig ik je uit om samen te komen in groepsbijeenkomsten. Je deelt met elkaar, leert van elkaar, verdiept de kennis en zorgt daarmee dat deze levensstroom een stevige basis onder jouw bestaan krijgt.

Het resultaat is dat je weer aansluiting vindt bij de levensbron. Je zelfliefde groeit, je raakt vol in jezelf en kan van daaruit de wereld jouw liefde en licht schenken. Je komt weer uit bij jouw natuurlijk vermogen om het leven voluit te leven!

Denk je over de aanschaf van de online cursus? Met mijn kortingscode krijg je €50 korting op de aanschaf. Vraag mij ernaar!

Elke nieuwe maan organiseer ik een live bijeenkomst voor vrouwen die Vallei trainen, een vallei-vrouwencirkel.

De vallei-dagen die aansluiten en je ondersteunen bij de online training vinden live plaats. Onder de aanmeldknop kan je zien wanneer deze plaatsvinden.