Seksualiteit is de bron van het leven en een belangrijke levens stroom.

Door de Vallei-opleiding heb ik geleerd dat de wijsheid van de baarmoeder niet alleen tijdens zwangerschap en bevalling aanwezig is, maar altijd als een bron van wijsheid en kwetsbare kracht in ons aanwezig is. Het is een rijke schat die wij bij ons dragen.

Vallei-krachtbron

Sinds 2020 ben ik Vallei-coach. Dat betekent dat ik de kennis en wijsheid over seksualiteit als levensstroom kan en mag overbrengen. Seksualiteit is de bron van het leven en een belangrijke levens stroom. Het is heel jammer en schadelijk dat seksualiteit in onze samenleving decennia lang onderdrukt is geweest. Met de seksuele revolutie is er wel vrijheid gekomen, maar als je niets leert over seksualiteit van veilige en wijze volwassenen én je tegelijkertijd een beeld opgedrongen krijgt van hoe het moet (porno) en hoe jij er uit moet zien… dan is vrijheid eerder onveilige grenzeloosheid…

Als Vallei coach wil ik je begeleiden in een nieuw pad waarin seksualiteit veilig kan stromen! Allereerst voor jezelf, want daar ligt de basis; liefde voor jezelf. Dit doe ik nooit sámen met jou, want dat is onveilig. Gezonde seksualiteitsbeleving kan ontdekt worden en groeien in absoluut veilige intimiteit. Je volgt daarom een online programma; in je eentje, in je eigen slaapkamer en met de deur op slot! De ervaringen bespreken we. Dat doe ik het liefst in een groep, omdat je door uitwisseling van elkaar kunt leren en tegelijkertijd vrijuit over seksualiteit leert praten. Dat is belangrijk!

Het resultaat is dat je weer aansluiting vindt bij de levensbron die seksualiteit is. We zijn immers allen ontstaan vanuit seksualiteit! Als je die levensstroom weer AAN hebt staan levert dat vitaliteit, gezondheid en levenslust op. En wie wil dat nou niet?!

Denk je over de aanschaf van de online cursus? Laat het mij weten, ik geef je dan een kortingscode, waardoor je de cursus met € 50 korting kan aanschaffen. De groepslessen die daarbij aansluiten en je ondersteunen vinden live plaats. Onder de aanmeldknop kan je zien wanneer deze plaatsvinden.