Skip to main content

Seksuele energie is pure levensenergie, pure levenskracht!

Vallei-krachtbron groepslessen; verdiepen, verbinden en verankeren.

Vrouwelijke energie is naar binnen gekeerd, ontvangend en meebewegend. Onze samenleving is ingericht naar mannelijke energie; naar buiten bewegend, actief en resultaatgericht. Deze twee krachten zijn uit balans. Door deze onbalans verkeren wij in een slechte staat, fysiek en emotioneel zijn wij er slecht aan toe en zo is moeder Aarde. We hebben er allen baat bij de vrouwelijke energie weer te herontdekken, te herwaarderen en onderdeel van ons leven te maken.
In de krachtbron bijeenkomsten die ik organiseer gaan wij die vrouwelijke energie weer herontdekken en vieren! Het zal je verbazen hoeveel effect dat gaat hebben op jouw welzijn, fysiek en emotioneel....

Vallei-krachtbron

Als Vallei-coach heb ik mij geschoold en getraind in transformatieseksualiteit. Seksualiteit is de bron van het leven en een krachtige levensstroom; alles ontstaat immers vanuit seksualiteit. Onze samenleving heeft seksualiteit decennia lang proberen te onderdrukken, maar deze stroom is zo sterk dat dit leidt tot grensoverschrijdend gedrag. Met de seksuele revolutie is er wel vrijheid gekomen, maar ondertussen leren we niets over seksualiteit van veilige en wijze volwassenen. De vrijheid is momenteel uitgegroeid naar onveilige grenzeloosheid met opnieuw veel grensoverschrijdend gedrag. Tijd om het tij te keren!

We hebben veilige en wijze volwassenen nodig, die seksualiteit als belangrijke levensstroom eren en voorleven. Hoe je dat wordt, voor jezelf én voor toekomstige generaties, leer je in de online Vallei-cursus, aangevuld met een live krachtbrongroep.

In de online Vallei cursus wordt je stap voor stap meegenomen in de zoektocht naar de bron van seksuele energie. Je vindt die levensstroom in jouw innerlijke landschap. Je leert hoe je deze kan inzetten voor je eigen gezondheid, vitaliteit, energie en levenslust en er ontstaat een nieuwe beleving van seksualiteit. De online cursus doe je in je eentje, in absolute veiligheidsintimiteit. Daarnaast kom je samen in krachtbron groepen. Je deelt met elkaar, leert van elkaar, verdiept de kennis en zorgt daarmee dat deze levensstroom een stevige basis onder jouw bestaan krijgt.

Het resultaat is dat je weer aansluiting vindt bij de levensbron die seksualiteit is. Je zelfliefde groeit, je raakt vol in jezelf en kan van daaruit de wereld jouw liefde en licht schenken. Je komt weer uit bij jouw natuurlijk vermogen om het leven voluit te leven!

Denk je over de aanschaf van de online cursus? Laat het mij weten, ik geef je dan een kortingscode, waardoor je de cursus met € 50 korting kan aanschaffen. De groepslessen die daarbij aansluiten en je ondersteunen vinden live plaats. Onder de aanmeldknop kan je zien wanneer deze plaatsvinden.