Skip to main content

De bron van levensenergie zit in onszelf!

Nieuwsgierig naar Vallei? Vraag een GRATIS 20 minuten gesprek over de Vallei cursus aan!

Ook in jou schuilt een bron van levensenergie. De bron waaruit het leven ontstaat, groeit en bloeit. Daar hoef je niets voor te doen, die is er altijd. Je moet alleen de weg weten.
De Vallei training leert die weg, leert aansluiten op die bron. Je leert hoe de levensenergie kan stromen door je lichaam. Je leert jezelf voeden. Je raakt vol van binnen en hebt de buitenwereld niet meer nodig om jou te vervullen. Je wordt een vitaal mens, in staat om de mensen om je heen te voeden en verrijken.
Jouw stralende kracht draagt daardoor bij aan een mooiere wereld!

Een Vallei-orgasme cursus, waarom eigenlijk?

De bron van het leven en de levensenergie is seksualiteit; al het leven ontstaat vanuit seksualiteit. Maar seksualiteit is een ingewikkeld onderwerp.

In onze samenleving is seksualiteit decennia lang onderdrukt; er mocht niet over gesproken worden, het was een noodzakelijk kwaad, nodig om je voort te planten. Maar seksuele energie bleek niet te onderdrukken. Het leidde tot veel ‘geheim kwaad’.

De seksuele revolutie heeft verandering gebracht; we leerden erkennen dat seksualiteit bestaat, dat het krachtig en prachtig is en dat het bestaansrecht heeft in ons leven! Echter, door al die jaren onderdrukking zijn er weinig mensen die ons hierover in wijsheid en veiligheid kunnen voorleven en leren. Seksualiteit wordt nu  geassocieerd met grenzeloze vrijheid. Alles mag en kan. Het leidt tot ernstig grensoverschrijdend gedrag en veel schade. Er komt steeds meer aan het licht welke schade er is ontstaan en op welke (grote) schaal!

We zijn onbekend met seksualiteit als levenskrachtige bron voor onszelf. Want al de tijd dat we ons niet willen of hoeven voortplanten via seksualiteit is de kracht ervan in ons aanwezig. En daar doen we niets mee! Terwijl het een voedende kracht is, waardoor we onszelf kunnen ontwikkelen en groeien.

In de Vallei-orgasme cursus leer je de levenskracht van seksualiteit kennen als voedingsbodem onder je bestaan.  Zo word je een veilig en wijs, seksueel stromend mens, die de wereld iets te bieden heeft!

De wereld heeft je nodig!

De online Vallei-orgasme cursus neemt je stap voor stap mee in de zoektocht naar de bron van levens energie. Elke twee weken ontvang je een nieuwe les. Je leert aan te sluiten op jouw bron en je leert hoe je de levensstroom kan inzetten voor je eigen gezondheid, vitaliteit, energie en levenslust.

Er ontstaat een nieuwe, rijkere beleving van seksualiteit.

De online cursus doe je in je eentje, op jouw eigen veilige plek.

Daarnaast nodig ik je uit om samen te komen in vrouwencirkels en groepsbijeenkomsten. Je deelt met elkaar, leert van elkaar, verdiept de kennis en zorgt daarmee dat deze levensstroom een stevige basis onder jouw bestaan krijgt.

Het resultaat is dat je weer aansluiting vindt bij de levensbron. Je zelfliefde groeit, je raakt vol in jezelf en kan van daaruit de wereld jouw liefde en licht schenken. Je komt weer uit bij jouw natuurlijk vermogen om het leven voluit te leven!

Aanmelden

Denk je over de aanschaf van de online cursus? Met mijn kortingscode krijg je €50 korting op de aanschaf. Vraag mij ernaar!

Wil je eerst meer vragen kunnen stellen over deze training? Boek dan een GRATIS gesprek (live of online) van 20 minuten.

Ik organiseer elke nieuwe maan een live bijeenkomst voor Vallei trainende vrouwen, een vrouwencirkel. Bij het vuur.

Ik organiseer ook elke vrijdagmiddag een Vallei-orgasme-krachtbron bijeenkomst. Dit zijn bijeenkomsten die aansluiten bij de online training, waarin je al je vragen kan stellen, we onderwerpen uitdiepen en Chi-Kung oefeningen of helende klanken samen doen. Je kan elk moment instappen en mee doen, vrouwen én mannen die Vallei trainen. Je kan je aanmelden via de aanmeldknop.