Moed-eren

Moederschap is het meest belangrijke en toch meest ondergewaardeerde vak in de wereld! Daar moet verandering in komen!

Ik organiseer online moedercirkels en live moeder-oplaad-dagen om het moederschap als een vak te eren!

In elke vrouw zit een zorgzame moeder, of je nu een kind gebaard hebt of niet. Alle vrouwen die dit herkennen zijn welkom!

Moed-eren

Moederschap is een vak en vraagt vakvrouwschap! Het speelt zich in onze samenleving veel af tussen de muren van het huis. Er is weinig collegiaal overleg, intervisie en gezamenlijke ontspanning en oplading. En dat is er in alle werksituaties om ons heen wél! We benaderen het moederschap als iets wat wij er wel even bij doen, maar zijn we eenmaal moeder, dan ervaren we allemaal dat het behalve mooi ook een zware baan is.

Vandaar dat ik de moedercirkels en moeder-oplaaddagen organiseer. De moedercirkels vinden online plaats; in een cyclus van 4 bijeenkomsten verbinden moeders zich met elkaar en eren we het moederschap. De moedercirkels zijn een plek om stoom af te blazen, inzichten op te doen en te groeien als moeder én als vrouw. Daarnaast lachen we ook heel veel, want dat is gezond! We sluiten steeds af met een huiswerkopdracht, zodat je ook tussen de bijeenkomsten door verbonden blijft.

De moeder oplaaddagen zijn live. We komen bij elkaar om te delen, te inspireren, te dansen, te ademen, te lachen én heerlijk te eten. Een verwen- en oplaad dag voor alle harde werkers!

Doe mee! Gun het jezelf! Groei als moeder en als vrouw. Want een gezonde moeder en vrouw legt de basis voor een gezond gezin!

Ik geef deze moedercirkels en moeder oplaad dagen samen met Amber Lot, lichaamsgericht therapeute en ademcoach.

De eerstvolgende moeder oplaad dag is op 29 oktober in Bergen en 26 november in Werkhoven.