Moederschap is het meest belangrijke en toch meest ondergewaardeerde vak in de wereld!

En daar moet verandering in komen!

Ik organiseer moedercirkels voor moeders met kinderen in alle leeftijden!

Het moederschap speelt zich in onze samenleving té veel af tussen de muren van het huis. Door corona-omstandigheden is dat alleen maar meer geworden. Het is heel inspirerend en bekrachtigend om met andere moeders samen te komen. Om je zorgen, frustraties, eenzaamheid, maar ook je geluksmomenten samen te delen. Je wordt weer geïnspireerd, leert van elkaar en ondervindt dat je niet de enige bent die het naast mooi, ook heel zwaar vindt!

Vandaar de moedercirkels. Moeders verbinden zich op een laagdrempelige en makkelijke manier, namelijk online. In een cyclus van 4 bijeenkomsten verbindt je, reageert je af, doe je inzichten op en groei je als moeder én als vrouw. Daarnaast lachen we ook heel veel, want dat is gezond!

In de moedercirkels eren we het moederschap. We werken met thema’s, doen ademhalings- en bewegingsoefeningen en sluiten steeds af met een huiswerkopdracht, zodat je ook tussen de bijeenkomsten door verbonden blijft.

Doe mee! Gun het jezelf! Groei als moeder en als vrouw. Want een gezonde moeder en vrouw legt de basis voor een gezond gezin!

Ik geef deze moedercirkels samen met Amber Lot, lichaamsgericht therapeute.

Heb je belangstelling?

De eerstvolgende moedercirkel-cyclus start op zaterdag 29 mei (+12 juni, 26 juni,17 juli) van 9.30uur tot 11.30uur.

Stel je vraag of meldt je aan via het contactformulier.