el momo

d34aa065b1dec876c8028e81ad33360b.jpg

Mijn naam is Berteld Kok. Ik werk sinds 1991 als verloskundige en sinds 2012 als coach. Ik ben getrouwd en heb vier kinderen.

Tijdens de verloskundige spreekuren heb ik vaak vrouwen ontmoet waarvan ik dacht, die zouden baat hebben bij een langere afspraak, zodat zij haar verhaal eens echt kan doen. Dan zouden we samen kunnen onderzoeken waar ze op vastloopt en wat ze daaraan kan doen. Daar is tijdens een spreekuur helaas geen ruimte voor.

Motivatie

Dat was voor mij de motivatie om eens verder naar mogelijkheden te kijken. Ik ben toen een opleiding tot verloskundig coach gaan volgen. Tijdens die opleiding merkte ik dat veel vragen waar zwangere vrouwen en jonge moeders mee zitten anders, maar toch vergelijkbaar zijn met vragen uit een ieders leven. Ik heb mijn coachopleiding uitgebreid naar algemeen coach.

Inspiratie

Al heel vroeg, toen ik tien jaar oud was, werd ik geïnspireerd door een boek dat ik las. Het maakte een grote indruk op mij. Ik herkende daarin iets van wat ik later wilde worden!

Het boek is van Michael Ende en heet “Momo en de tijdspaarders”. Het belangrijkste inspirerende stukje neem ik hieronder over:

Geïnteresseerd?

Neem contact op